A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

Furgon Teherfuvarozó Kft.

A FURGON Teherfuvarozó Kft. 1991 óta működik Balatonbogláron

Fő tevékenységi köre, belföldi közúti fuvarozás, mellette különböző gépi földmunkákat és építőanyag forgalmazást, úgymint mészkőzúzalék, cement és homokértékesítést végez.

A fuvarozáshoz korszerű, modern 1, 6, 9 és 27 tonnás mixeres és billencs tehergépkocsikat használ, melyek betongabona, folyami homok, kőzuzalék, dolomit, zúzottkő, bányahomok, cement, mészhidrát szállítására is alkalmasak. 

 

Caterpillar típusú földmunkagépeket alkalmaz a nagy pontosságot igénylő házalapok és pincék, valamint udvar és út tükrök kialakításához, útalap ásásához. Terepelőkészítést végez. 

 

 

Speciális nehézgép szállítást vállal trélerrel.

A 28 éve működő cég dinamikus fejlődését nagyban elősegíti a vezetők szemlélete és célkitűzései. Mindig a minőségre és a megbízhatóságra törekednek, kiemelt figyelmet fordítanak a megrendelőkkel és az alvállalkozókkal történő folyamatos kapcsolatra, valamint a zavartalan szakmai, gazdasági együttműködésre. 

A FURGON Teherfuvarozó Kft. 13 főnek biztosít megélhetést, továbbá több civil szervezetnek nyújt anyagi segítséget. Minden évben hozzájárul egy mozgáskorlátozott csoport nyári táborozásához. 

Cégünk szeretettel várja minden leendő és visszatérő megrendelőjét Balatonbogláron a Klapka utcában.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu